Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

K. Valentino társával együtt fosztotta ki alvó áldozatát - előzetesben Karácsonyoztak

Rate this item
(1 Vote)

A VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást folytat J. Ferenc 23 éves és K. Valentino 21 éves budapesti lakossal szemben kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi 2015. december 19-én a hajnali órákban a Budapest VII. kerületi szórakozó negyedben szóba elegyedett a sértettel, aki arra panaszkodott nekik, hogy fázik. Így J. Ferenc és K. Valentino megengedte neki, hogy beüljön az autójukba, majd több órán át utazgattak a fővárosban. A sértett időközben a kocsi hátsó ülésén elaludt, ekkor a férfiak a nála lévő ékszereit, mobiltelefonjait, táblagépét, válltáskáját, pénztárcáját és az abban található készpénzt, iratokat, valamint bankkártyákat elvették tőle, majd őt Kőbányán kirakták. Amikor a 36 éves sértett magához tért, értesítette a rendőrséget.

Beazonosításukat követően a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai J. Ferencet 2015. december 21-én 15 órakor Budapest VI., míg K. Valentinot 2015. december 22-én 1 óra 45 perckor X. kerületben fogták el. A rendőrök a két férfit előállították a kapitányságra, majd gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

Velük szemben a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. december 23-án elrendelt.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

A kép nem K. Valentino-t ábrázolja, csak illusztráció. Forrása: www.mobilemag.com

Last modified on Sunday, 27 December 2015 17:31

Hírek

Régi képek, emlékek

Átadó ünnepség
Föld út
A Mély tó
Folyik az építkezés
Építik a tavat
Zajlik az éptkezés
Épül a lakótelep
Már állnak a házak
Lakótelep a világ végén
Még nincs kész

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia