Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Járókelő érte tetten és tartotta vissza a gépkocsifeltörés elkövetőjét

Rate this item
(1 Vote)

Kőbányán akart autót feltörni, ám egy bátor járókelő tetten érte és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 40 éves férfit. 

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2015. november 15-én 11 óra 20 perckor arról, hogy a Kőrösi Csoma Sándor úton egy járókelő egy gépkocsifeltörés feltételezett elkövetőjét tartja vissza. A kiérkező járőrök nyolc perccel a segélyhívást követően a helyszínen igazoltatták N. Zsolt pócsmegyeri lakost, akinek ruházatát átvizsgálták és egy - gépkocsifeltöréshez használható - fém csipeszt találtak. Az adatgyűjtés – és a férfinál talált tárgy – eredményeként gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy N. Zsolt a bejelentést megelőzően a nála lévő eszközzel kivette egy parkoló autó jobb oldali hátsó ablakát azért, hogy a járműből értékeket tulajdonítson el.

A nyomozók a helyszíni szemle alkalmával egy közeli kert növényei között megtalálták az eltávolított ablakot, valamint lefoglalták a gyanúsítottnál talált csipeszt.

N. Zsoltot a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol – őrizetbe vétele mellett – lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság 2015. november 17-én elrendelt. 

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

A kép illusztráció

Last modified on Thursday, 19 November 2015 12:11

Hírek

Régi képek, emlékek

Épül a lakótelep
Régi újhegyi kép
Lakótelep a világ végén
A Gergely-bánya
Építési terv
Zajlik a munka
Föld út
Dolgozik a daru
Zajlik az éptkezés
Látkép

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia