Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Lövések dördültek Kőbányán - két embert még keresnek a rendőrök

Rate this item
(2 votes)

A X. kerületi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást K. József 49 éves budapesti lakos és két társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2015. május 4-én 6 óra körüli időben a X. kerületi Hős utca egyik társasházában egy társaság tagjai lövéseket adtak le egy férfire, feltehetően gáz-riasztó fegyverből. A sértettet a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. 

A bevezetett nyomozási cselekmények eredményeként a kőbányai rendőrök azonosítottak három férfit a bűncselekménnyel kapcsolatban. K. József 49 éves budapesti lakost pár órán belül lakcímén elfogták. Két társát, Kökény József 31 éves és Kökény Richárd 18 éves budapesti lakosokat még keresi a rendőrség:

 

Kökény József és Kökény Richárd

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a fent megjelölt időpontban a helyszínen tartózkodott, látta a bűncselekmény elkövetését, illetve a fotókon látható személyek jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16 p: 8-13), a 107, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Forrás: Budapesti Rendőr-főkapitányság, Police.hu

Last modified on Monday, 04 May 2015 16:18

Hírek

Régi képek, emlékek

Dolgos kezek
Már állnak a házak
Régi újhegyi kép
Lakótelep a világ végén
Árkok és házak
Minden a helyére kerül
Átadó ünnepség
Áll a szobor
Építési terv
Épül a lakótelep

Közösségi Hírek

Mondja el Ön is véleményét a reptéri zajvédelmi intézkedési tervről!

Mondja el Ön is véleményét…

Tisztelt Kőbányai Lakosok!A környezeti zaj értékeléséről és kezeléséről szóló 280/2004....

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia