Kőbányai Közösségi Hírlap

A+ A A-

Ingyenes házi gyermekfelügyelet tanfolyam indul Kőbányán

Rate this item
(2 votes)

Ingyenes házi gyermekfelügyelet tanúsítványt adó 6 napos tanfolyam indul kőbányai lakosok részére - „Összefogás Kőbánya családjaiért” címmel (TÁMOP-1.2.4.5-12/4-2012.) 

Kiket várunk?

Amennyiben Önt ÉRDEKLIK a gyermekneveléssel kapcsolatos kérdések, akár mint lehetséges munkaterület szívesen foglalkozna gyermekek gondozásával és nevelésével, mert jelenlegi végzettségével, vagy a koránál fogva, esetleg a családi helyzete (kisgyermekek) miatt nehezen tud elhelyezkedni, szeretne egy olyan munkát végezni, ahol jól összeilleszthető a család és a munkavállalás, tanulmányai, munkahelye mellett kiegészítő tevékenységet vállalna,

Vagy már EZEN A TERÜLETEN DOLGOZIK és szeretne államilag elismert tanúsítvány szerezni a gyermekfelügyelet végzéséhez szeretné tudását bővíteni, elmélyíteni, korszerűsíteni, munkája során alkalmazott képességeit  fejleszteni, munkáját hatékonyabban végezni új technikák, mesterfogások megtanulásával.

A képzésről

A  tanfolyam 2 hetes, hétfőn, szerdán és pénteken 9 órától 16 óráig tart. Helyszín: Budapest, a Kőbányai Családsegítő Szolgálat tanácsterme, melynek címe Sibrik Miklós út 76-78.
A jelenléti képzés mellett lehetőséget adunk távoktatási anyagaink használatára is. Így az Internet segítségével is tanulmányozhatja a gyermekellátással kapcsolatos e-learning leckéket.
A házi gyermekfelügyelet képzést elvégzők a közös tananyag elfogadásával kapcsolódhatnak be a Fehér Kereszt Alapítvány családi napközi tanfolyamába, melynek köszönhetően azt kedvezményesen és rövidebb idő alatt végezhetik el.
Kérdéseiket, jelentkezésüket várjuk minden hétköznapon 10-16 óráig, a Fehér Kereszt Gyermekvédő  Alapítványnál a 06-1/343-6680-as vezetékes, illetve a 06-70/3175354-es  mobilszámon, vagy e-mailen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen és a projekt honlapján: www.kobanyaicsaladokert.hu

Fehér Kereszt Gyermekvédő  Alapítvány
1102 Budapest, Liget utca 6-10.
Felnőttképzési nyilvántartási szám:01-0733-04
Intézményakkreditációs szám: AL-0745
Programakkreditációs lajstromszám:  PL-7488

Last modified on Friday, 06 December 2013 17:54

Hírek

Régi képek, emlékek

Még nincs kész
Zajlik a munka
Épül a lego-ház
Az iskola
Árkok és házak
Már állnak a házak
Elkészült a lakótelep
Föld út
A Mély tó
Folyik az építkezés

Közösségi Hírek

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a fővárosi közszolgáltatók

Közös tavaszi nagytakarítást tartanak a…

Tavaszi nagytakarítást szervez április 21-én és 28-án (vasárnap) a BKM...

Helytörténet

Budapesti hírek

Humor

Gazdaság és vállalkozás

Kék hírek

Esemény

Sport

Közösség

Édua Infomédia